Anketë: Malësia voton 2017

Dy të rinj nga Malësia, Aleksander Gojçaj dhe Lek Lucgjonaj kan punuar një anketë për të vlerësuar gjendjen aktuale të qytetarëve të Malësisë në prag të zgjedhjeve lokale që do mbahen me 26 nëntor.

Siç shprehen ata, të gjitha të dhënat janë anonime.

Për të kaluar në anketë kliko KËTU

Shperndaje