Kosova ndihmon shqiptarët në Mal të Zi në fushën e arsimit dhe të kulturës (Video)

Institucionet qeveritare të Kosovës po e ndihmojnë komunitetin shqiptar në Mal të Zi, posaçërisht në fushën e arsimit dhe të kulturës.

Në këtë kuadër janë realizuar disa donacione dhe aktivitete të ndryshme që kanë ndikim të madhë në praktik te shqiptarët në Mal të Zi sidomos në zhvillimin dhe forcimin e qënjes së tyre kombëtare.

Shperndaje