UDSH arsyetohet duke sulmuar ASH

Nga UDSH në adresën e portalit tonë ka mbërrituar përgjigja e kësaj parti drejutuar ASH.

ASH pas zgjedhjeve lokale në Tuz i kishte bërë ftesë UDSH-së dhe LDSH-së për veprim të përbashkët dhe respektimin e marrëveshjes të nënshkruar në Tiranë.

Në përgjgjen e UDSH-së thuhe se nuk mund të flitet për veprm të përbashkët në këtë moment pas deklaratës së Nik Gjeloshaj i cili kishte thënë se UDSH tradhtoi Tiranën dhe se lista e UDSH-së lirisht mund ti bashkangjitet listës së PDS.

Përgjigja e lotë e UDSH-së

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!