Njoftim nga Komuna e Tuzit: Filluan punimet në rrethërrotullim, lusim për durim dhe mirëkuptim në komunikacion

Të nderuar qytetarë,

Dëshirojmë të ju njoftojmë, që punimet në rrethërrotullimin në qendër të Tuzit kanë filluar, ashtu siç paralajmëruam kohë më parë.

Projekti në fjalë realizohet në partneritet me kryeqytetin Podgorica dhe do përfundohet me sukses në afatin e planifikuar!
Andaj, Ju lusim që të keni durim dhe mirëkuptim në komunikacion, derisa punimet të përfundohën!

Komuna e Tuzit

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Shperndaje