Nga mesnata karburantet katër deri në pesë cent më lirë

Të gjitha llojet e karburanteve nga mesnata do të jenë katër deri në pesë cent më lirë në Mal të Zi, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale.

Çmimet e Eurosuper 95 dhe 98 do të jenë katër cent më të ulëta nga mesnata dhe do të jenë përkatësisht 1,39 euro dhe 1,43 euro. Eurodieseli do të jetë pesë centë më lirë dhe do të kushtojnë 1,27 euro nër 15 ditët e ardhshme.

Shperndaje