Vandalët shkatërrojnë pikën turistike të vrojtimit në Lumin Cem

Pika turistike e vrojtimit në Lumin Cem te Shtëpitë Rakiq ka qenë viktimë e vandalëve, të cilët kanë thyer xhamat mbrojtës si dhe stolat dhe pemën që ishte e mbjedhur aty.

Nga ky pikë-vrojtim mund të shijohet një zonë me pamje panoramike përfshirë këtu Lumin Cem, Plantacionet, malin Deçiq…

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!