U mbajt nata finale e Karnevalit ”Koret” 2019

Manifestimi tradicional , i njëzet e katërti me radhë, Karnavali “KORET” 2019 u përmbyll të martën në mbrëmje me defileun kryesor nëpër qendër të Tuzit.

Këtë vitë manifestimi ishte në nivel më të lartë dhe përpos ekipeve nga Malësia morën pjesë edhe ekipe mysafire nga Shqipëria, Budva, Kotorri, Tivati dhe Bosnja e Hercegovina.

Mbas defileut të ekipeve u bë ndezja tradicionale e shtrigës dhe pasojë programi zbavitës për të gjithë pjesëmarrësit e Karnavalit, ku të pranishmit i argëtuan këngatarë nga Malësia dhe Shqipëria.

Foto Video SRĐO

Fotografia e Miloica Ulic
Fotografia e Miloica Ulic
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!