Këshilli kryesor i SNP-së votoi për hyrje në qeverin pakicë

Këshilli kryesor i Partisë Socialiste Popullore (SNP) votoi sot për hyrjen e partisë në qeverinë pakicë. Për hyrjen e SNP-së në qeverinë pakicë votuan 97 anëtarë të këshillit kryesor, kundër votuan 32 anëtarë dhe dy abstenuan.

Këshilli kryesor mori vendim që të autorizojë përfaqësit SNP-së që të bisedojë për pjesmarrje në qeveri me mandatarin e emëruar Dritan Abazoviq.

Shperndaje