Kryebashkiaku i Podgoricës vizitë në Triesh (Video)

Kryebashkiaku i Podgoricës Sllavolub Stjepoviq të martën e kaluar vizitoj Trieshin, ky për së afërmi u njoftua me ecurinë e punimeve në rekonstruktimin e rruges nga kilometri i shtatë deri në Koritë me gjatësi prej 22 kilometra e cila po zgjërohet me kontribut të qytetarëve të kësaj treve dhe Diasporës. Ai prëmtoi se edhe Podgorica do të ndihmojë në modernizimin e këti aksi rrugorë tepër të nevojshëm për banorët e bashkësive lokale të Fudnave dhe të Trieshit.

Video: Anton Gjokaj

Shperndaje