Kosova heq masat për qytetarët e Malit të Zi

Qeveria e re e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka marr vendim që nga e hëna e 8 qershorit të rihapet kufiri me Malin e Zi dhe heqjen e masave për qytetarët e Malit të Zi.

Me marrëveshje mes ministrit të shëndetësisë, Armend Zemaj dhe ministrit të shëndetësisë së Malit të Zi, Kenan Hrapoviq të gjithë qytetarët nga Mali i Zi që hyjnë në Kosovë nuk do të vetizolohen, por se për ta do të ketë kontrolle të detajuara mjekësore.

Kjo u konfirmua nga Ambasada e Kosovës në Podgoricë për portalin malesia.me.

Shperndaje