Nga mesnata më shtrenjtë eurosuper 98 dhe eurodiesel

Çmimet e Eurosuper 98, Eurodiesel dhe vajit të ngrohjes në Malin e Zi nga mesnata do të jenë më shtrenjtë për një cent, ndërsa Eurosuper 95 do të mbetet i pandryshuar, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale.

Eurosuper 98 do të kushtojë 1.35 euro nga mesnata, dhe vaji i ngrohjes 1.14 euro.

Eurodiesel do të rritet në 1.16 euro në 15 ditët e ardhshme.

Çmimi i Eurosuper 95 do të mbetet i pandryshuar 1.31 euro.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!