Sukobinë: Të premtën dhe të shtunën hynë mbi 10 mijë turistë

Në tre ditët e kaluara në pikën e përbashkët kufitare Sukubinë – Muriqan u krijuan kolona kilometrike.

Nga e premtja deri të dielën kufirin në mes Malit të Zi dhe Shqipërisë, në të dy drejtimet, e kaluan mbi 25 mijë njerëz.

Që pjesa më e madhe janë turistë tregon edhe fakti se të premtën dhe të shtunën në Malin e Zi nëpër Sukupinë kanë hyrë 10.118 persona.Ul-info

Shperndaje