Lokalet dhe Restorntet do të punojnë deri në mesnatë

Trupi Nacional Koordinues (TNK) vendosi të hënën që për shkak të situatës epidemiologjike në vend të kufizojë orarin e punës së lokaleve dhe restoranteve deri në mesnatë.

“Masat do të zbatohet gjatë javës së ardhshme, e pastaj, në bazë të analizës së rezultatit të masave dhe situatës epidemiologjike, do të vendoset se a do të shtyhet zbatimi i kësaj mase”, thuhet në njoftim.

Po ashtu, në lokale dhe restorante u caktua se maksimumi katër persona mund të jenë në një tavolinë, përveç anëtarëve të familjes, ndërsa u përcaktua edhe obligimi i distancës në mes tavolinash e cila duhet të jetë jo më pak se dy metër./Ul-info/

Shperndaje