Lokalet do të punojnë deri deri në orën 22:00, përveç në komunat bregdetare

Me vendim të Trupit Koordinues Nacional orari i punës së restoranteve, kafiterive, retoranteve hotelerike dhe objekteve të ngjashme është kufizuar në territorin e Kryeqytetit Podgorica si dhe në Cetinjë, Pluzhinë, Shavnik, Zhablak, Nikshiq, Danillovgrad, Tuz, Kolashin dhe Mojkovac deri në orën 22:00.

Në rajonin jugor, gjegjësishtë në të gjitha komunat bregdetare, mbetet në fuqi kufizimi i punës që u miratua dje deri në orën 24:00.

Poashtu ndalohet në të gjithë territorin e shtetit në ambientet e hotelierisë programe argëtuese dhe muzikore: koncerte, përformaca live nga muzikantë, grupe, DJ dhe të ngjashme.

Shpallet epidemia në disa komuna në rajonin e Veriut

TKN i dha pëlqimin Ministrisë së Shëndetësisë për të shpallur epidemin e sëmundjeve infektive në territorin e komunave: Bijelo Pole, Beranë, Petnjicë, Rozhaje dhe Guci./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!