Shoqata “Ded Gjo Luli” koncert për shenjtërimin e Nënës Terezë

Shoqata ”Ded Gjo Luli” 10 vite me rradhë organizon koncert me rastin e përvjetorit të lumturimit të Nënës Terezë. Koncertin e rradhësme e organizojnë më datën 8 shtatorë në QKI ”Malësia”  me rastin e shënjtrimit të Nënës Terezë

Koncerti fillon në ora 20:00 dhe do të marrin pjesë këngëtarët: Shkodran Tolaj, Besiana Mehmeti dhe Nikolle Nikprelaj.

Hyrja është e lirë.

Shperndaje