Gjeloshaj: Bashkë me diasporën filluam edhe një projekt!

Shkolla në Kshevë ka nevoj të madhe për rekonstruktim!

Ështe kompetenca e qeveris, mirëpo si përehrë e filluam bashkë me diasporën edhe një projekt! Ju ftoj që secili, që ka mundësi t’a përkrahin këtë projekt! Komuna vitin e kaluar investoi njëzet e pesë mijë euro në hapjen e rrugës deri te shkolla në fjalë! Këtë vit kemi planifikuar tridhjet mijë euro për asfalltimin e kësaj rruge! Do të ndihmojmë edhe ne rekonstruktimin e shkollës!

Bashkë t’a zhvillojmë dhe t’a ndryshojmë Malesinë!

https://www.gofundme.com/f/shkolla-e-kshevs

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "RENOVIMI SHKOLLES DHE GURRES SE LECIT NE KSHEV. PAMJET lof1 MALESI QERSHOR 2018 TJERGULLA "Continental plus" BINARET 5x4 FOLIJA PER KULM DRRASAT2m TERMOIZOLIMI 10cm ARKITRAT 12x10cm 200 TJERGULLA "Continental plus" BINARET FOLIJA PER KULM DRRASAT TERMOIZOLIM 10cm ARKITRAT 12x10cm 174 Projektanti: Projektiideor Lokadjon FASADAT Data: FL.nr.:"
Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!