Telenor: Me ndihmen e kodit në mënyrë efikase kontrolloni shpenzimet tuaja

Kompanija Telenor përkujtoi sot klientet e saj se në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë mund të kontrollojnë se në cilën rrjet është numri të cilin duan të telefonojnë, duke shtypur *136*06xxxxxx# dhe të konfirmojnë kërkesën, ose të dërgojë një mesazhë me tekst MREZA06XXXXXX në numrin 14789.

Siç thanë nga Telenor, këto shërbime janë siguruar që në mënyrë sa më të mirë, të informojnë klientet dhe tu ndihmojnë atyre që në mënyrë sa më efikase të kontrollojnë shpenzimet./Malësia.ME/

Shperndaje