Cungu: E ndalëm shitjen e Valdanosit!

Plani Hapësinore i Ulqinit i aprovuar nga kuvendi i Ulqinit me 28 dhjetor 2016 është rezultat i këmbënguljes sonë për arritjen e qëllimeve tona programore, deklaroi Kryetari i Ulqinit dhe i Forces së re demokratike Nazif Cungu.

Ky plan ndalon rreptësisht çfarëdo lloje ndërtimi ne Valdanos. Vetëm Sport dhe Rekreacion.

Kjo është dëshmi qe jemi ne rruge te mire drejt realizimit te marrëveshjes dhe drejt kthimit te ullishtës se Valdanosit, ka thënë Cungu./MalësIa.ME/

Shperndaje