Nimanbegu: Më se normale të festojm me Flamur shqiptar i cili është në përdorim të lirë në Mal të Zi (Video)

Nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu në emisionin ”Naçisto” në Tv Vijesti deklaroi se e gjithë kjo propagane mediatike pas fitorës së Forumit Shqiptar në zgjedhjet në Tuz është duke u bërë me qellime politike, që tu pamunsohet disa partive të hyjne ne koalicion me Forumin Shqiptar.

Nimanbegu mbështeti qëndrimin e ministrit Mehmet Zenka dhe tha se është më se normale që partitë shqiptare, fitorën ta festojnë me Flmurin shqiptarë. Ai tha se Flamuri shqiptar në Mal të Zi me kushtetutë dhe me ligj është në përdorim të lirë.

Nimanbegu për UÇK tha se është organizatë çlirimtare me të cilën krenohën të gjithë shqiptarët dhe është krenari kombëtare.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!