BE e ndihmon Malin e Zi në vit me 35 milion euro për antarsim

Bashkimi Evropian e ndihmon Malin e Zi në vit me 35 milion euro për ta ndihmuar atë në rrugën drejtë anëtarësimit, ka theksuar shefi i Delegacionit të BE në Mal të Zi, Aivo Orav në Nikshiq.

Ai ka sqaruar se këtë ndihmë e siguron për shkak të raportit specifik dhe dëshirës reciproke që Mali i Zi të anëtarësohet në BE.
Rezultat slika za Aivo Orav
Ne ofrojmë ndihmë që Mali i Zi të jetë kandidat i përkryer, kur të bëhet anëtarë i BE-së, gjë që realizohetduke ofruar ndihmë në reformat ekonomike dhe demokratike, sidomos në fushën e ekologjisë, lirisë së mediave dhe në luftën kundër korrupsionit, ka theksuar Orav pas takimit me udhëheqësit e administratës lokale në Nikshiq. 
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!