Zenka, Dukaj dhe Gjokaj pritën në vizit pune ministin e Arsimit të Kosovës

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave Mehmed Zenka me bashkupntorët e vet Leon Gjokaj, zv.Ministër për çeshtje të pakicave dhe Marash Dukaj, zv. Ministër i Arsimit, pritën në një vizitë pune Minstrin e Arsimit të Republikës së Kosovës z.Arsim Bejramin me bashkpunëtorët e tij.

Arsyeja e vizitës regjistrimi i studentëve Shqiptarë nga Mali i Zi në Univerzitet e Kosovës.

Me ketë rast ministri Bajrami siguroi ministrin Zenka se do të bëhet çështë e mundur që të gjithë studentët të cilët shprehin dëshirën për të studiuar në Kosovë, të iu mundësohet regjistrimi.

Unioni Demokratik i Shqiptarëve

Shperndaje