Komisioni Shtetëror Zgjedhor vërteton dy listat shqiptare

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) vërtetoi sot dy listat zgjedhore të subjekteve shqiptare.

Në zgjedhjet parlamentare me 30 gusht, shqiptarët dalin me dy lista zgjedhore, lista shqiptare Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj dhe koalicioni ”Bashkë ni za”./Malësia.ME/

Shperndaje