ASH lista e parë që nisë fushatën në Tuz, Plavë dhe Ulqin

Alternativa Shqiptare ka nisur fushtën zgjedhore për zgjedhjet parlamentare që do mbahën me 16 tetor, duke vendosur bilbordet në Tuz, Plavë dhe Ulqin

Slogani zgjedhor i kësaj partie është ”Vazhdojmë bashkë me ju”.

Deputeti aktual i ASH dhe bartësi i listës për zgjedhjet e 16 tetorit, Nik Gjeloshaj, të martën ka deklaruar se i kenë të gjitha gati, nënshrimet, listën, infrastrukturën dhe në qoftë se nuk do ketë ndryshime ditëve në vijim, të hënën do të dorëzojnë, listën e parë zgjedhore të shqiptarëve.

Si pas të gjitha sondazheve Alternativa Shqiptare është lista e parë më e fortë dhe e vetmja e cila garanton përfaqësim dinjitoz të shqiptarëve, ka deklaruar Gjeloshaj.

Foto: Facebook Alternativa Shqiptare 

Shperndaje