Restorantet e shqiptarëve nga Plava, më të mirët në New York (Video)

Dy Restorantet Benjamin Steak House dhe Sea Fire Grill pronë të dy shqiptarëve Alban Prelvukaj dhe Shaban Sinanaj nga Plava dhe Gucia përzgjidhen si restorantet ma të mira në New York.

Benjamin Steak House, i vendosur në hotelin Dylan, në pjesën lindore të rrugës 41 ka fituar 27 prej 30 pikëve të mundshme për kualitetin e ushqimit, ndërsa Sea Fire Grill, restorant i mishit dhe peshkut që gjendet në pjesën lindore të New Yorkut.

Shperndaje