Kampionati i Malit të Zi në Taekwondo: Klubi BESA fitoi 27-të medale

Të shtunën me datë 06.11.2021 në Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi në sportin e Taekwondo-së.

Klubi i Taekwondo-së BESA u paraqitë me 27-të garues të moshave të ndryshme dhe të gjithë arritën të dekorohen me medale.

Gjithsei 17 garues u dekuaruan me medale të artë, 4 me të argjenda dhe 6 me të bronzta.

Më poshtë mund të shihni rezultatet e arritura në këtë kampionat

1.Santino Vulaj 🥇-53 P
2.Allan Frljuckiq 🥇-36 P
3.Adrijana Berishaj 🥇-40 P
4.Ajlla Ganjolla 🥇-30 P
5.Llejlla Frluckiq 🥈 -27 P
6.Hena Jusifgjokaj 🥇-36 P
7.Husein Pepiq 🥉-44 P
8.Eva Vulaj 🥉43 P
9.Osman Jusifgjokaj 🥈-23 P
10.Hamza Pepiq 🥈-33 P
11.Dorian Ujkaj 🥉-57 K
12.Damian Ujkaj 🥉-57 K
13.Mark Ujkaj 🥉-73 J
14.Jozef Gegaj 🥇-65 K
15.Benan Jusufgjokaj 🥇-45 K
16.Andrea Berishaj 🥇+59 K
17.Liri Dibra 🥈 +59 K
18.Lleo Gegaj 🥇 -59 J
19.Aurora Vulaj 🥇 -59 J
20.Isra Jusufgjokaj 🥇-63 J
21.Angjella Berishaj 🥇 -68 J
22.Sebastijan Dushaj 🥉-59 J
23.Adzija Ganjola 🥇 -63 J

24.Valentino Dushaj 🥇 -58 S
25.Muhamed Gjokaj 🥇 -63 S
26.David Arapaj 🥇-87 S
27.Zinedin Beqaj 🥇 -68 S

Shperndaje