Anton Gjokaj studenti më i mirë në Fakultetin e Shkencave Matematiko Natyrore

Studenti nga Malësia Anton Gjokaj para dy javëve është shpallur studenti më i mirë për vitin 2015 në Fakultetin e Shkencave Matematiko Natyrore në Podgoricë.

Edhe pse studion degën më të vështirë të Matëmatikës ky çmim për Antonin është rezultat i pynës dhe përkushtimit të tij shumë vjeçar që çdo hërë është vlersuar me notat maksimale nga trupi pedagogjik.

Të jeshë i përzgjellur në mesin e qindra studentëve të Shkencave Matematiko Natyrore nuk është gjë e lehtë, mirëpo suksesi i Antonit e arsyeton këtë pasi është i vetmi student në historin e fakultetit që vlersohet me notat maksimale të mundshme./Malësia.ME/

Shperndaje