Nga mesnata karburantet më shtrenjtë

Prej sonte në mesnatë në Mal të ZI të gjitha karburantet, me përjashtim të eurosuper 95 do të jenë më të shtrenjta 2 deri në 4 cent, i është kumtuar agjencisë  Mina Business nga Ministria e ekonomisë.

Prej në mesnate, një litër euro super 98 do të shtrenjtohet 4 cent dhe do të kushtojë 1.34 euro, kurse euro dizeli do jetë më shtrenjt 2 cent dhe do të kushtojë 1.20 euro. Këto çmime, siç kanë kumtuar nga Ministria, do të jenë në fuqi 23 janar.

Shperndaje