Prej mesnate, derivatet më lirë

Çmimi i të gjitha llojeve të derivateve në Mal të Zi nga mesnata do të jenë më të lira prej 4 deri në 6 cent, është njoftuar nga Ministria e ekonomisë.

Kështu, një litër eurodizel dhe eurosuper 98 do të lirohen nga 5 cent, dhe do të kushtojnë 1,15 respektivisht 1,23 euro. Çmimi i eurosuper 95 nga mesnata d të jetë më i lirë 4 cent dhe do të kushtojë 1,2 euro.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!