Mandiq: Malin e Zi duhet afruar Rusisë

Malin e Zi duhet afruar Rusisë, ka thën për DAN lideri i NOVA Andrija Mandiq.

Ai duke komentuar negociatat në Parlamentin e Malit të Zi, vlersoi se janë duke shkuar në rrugën e gabuar që në fillim dhe Fronti Demokratik do të vazhdoj me protesta.

Ndërsa Administrata e kryeqytetit ka ngritur padinë ndaj Frontit Demokratik me qëllim të kompensimit të dëmeve materiale në vlerë prej 65 mijë eurosh të shkaktuara gjatë protestave të vitit të kaluar.

Shperndaje