Dresheviq: Në Tuz Partinë Boshnjake e votuan edhe shqiptarët

Në zgjedhjet lokale në Tuz, partia boshnjake fitoi 25% të mbështetjes nga numri total i votuesve që dolen në zgjedhje, që është rezultati më i mirë që nga krijimi ynë, deklaroi Nexhad Dresheviq bartësi i listës së PB (BS) në zgjehjet lokale në Tuz..

Kemi marrë mbështetje jo vetëm nga boshnjakët, por edhe nga votuesit shqiptarë të cilët kanë njohur cilësi dhe përkushtim të vërtetë të vlerave në dobi të të gjithë qytetarëve, deklaroi Dresheviq./Malësia.ME/

Shperndaje
1 Comment
error: Të drejtat e rezervuara !!