Ligji për simbolet kombëtare dhe pakica shqiptare në Malin e Zi

Në një intervistë për Zërin e Amerikës kryetari i Këshillit Kombëtarë të Shqiptarëve në Malin e Zi Faik Nika flet mbi rëndësinë e miratimit të ligjit për simbolet kombëtare si dhe atë për liritë fetare. 

Shperndaje