Komuna e Tuzit, mirënjohje për Tole Berishaj për ruajtjen e trashigimisë kulturore

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj dhe kryetari i Kuvendit Fadil Kajoshaj në ditën ndërkombëtare të gruas me 8 mars pritën në komunë, Tole Berishaj punonjësje e veshjeve kombëtare.

Komuna e Tuzit, 93 vjeçarës Tole Berishaj i ndau mirënjohje për përkushtimin jetësor në ruajtjen e trashigimisë kulturore si artizane e dalluar e kostumeve kombëtare shqiptare, me theks të veçantë xhubletën, si dhe trashigimin e këti profesioni të shenjtë tek brezat e rinjë./Malësia.ME/

Fotografia e Fjala e Lire
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Ansambli Shqiponja
Shperndaje