Përurim i librit me poezi “Vdekja e fjalës” të autorit Hajredin Kovaçi

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë përurimin e përmbledhjes me poezi “Vdekja e fjalës” të autorit Hajredin Kovaçi.

Përurimi i librit do të bëhet të shtunën, më 14 mars 2020, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin

Shperndaje