Kristjan Dukaj: 15 vite të revistes “Koha Javore”

“Koha javore”, shënoi një përvjetor te rendesishem, 15 vite nga dalja e numrit të saj të parë.

Andaj, është ky rasti qe te përgëzojm të punësuarit dhe drejtuesit e kesaj gazete në gjuhën shqipe për punën e bërë në informimin e popullates shqiptare në këto hapësira dhe më gjerë. Aq më parë pasi emra te shumtë të gazetarisë janë afirmuar permes shkrimeve të veta nga numri në numër në faqet e kësaj gazete.

Mirenjohje e veçantë i takon stafit te kesa gazete dhe kryeredaktorit Ali Salaj, duke i dhënë hapësirë fjalës së lirë por edhe duke e mbrojtur atë kurdo që ishte e rrezikuar. Kështu, sot “Koha javore”, është një arkiv i pasur për ngjarje, dukuri dhe personalitete të shumta nga hapësira mbarëshqiptare në 15 vitet e kaluara.Jam krenar që edhe unë që nga bankat e shkollës së mesme jam paraqitur me shkrime të shumta; aktualitete, veshtrime, intervista dhe opinione e që janë përjetësuar nga numri në numër në faqet e kësaj gazete.

URIME!

Shperndaje