Zëri i Amerikës: Në kujtim të Esat Mekulit (Video)

Në Ulqin u shfaq premiera e filmit dokumentar të prodhimit malazez kushtuar shkrimtarit të njohur shqiptar në hapësirat e ish-jugosllavisë, Esad Mekulit.

Filmin e punoj Televizioni Publik i Malit të Zi në gjuhën malazeze dhe në të u ringjallen kujtimet e një personaliteti të letrave shqipe, i cili ndikoi fuqishëm në afirmimin e kulturave shumëetnike në rajon.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën.

Shperndaje