Zgjedhjet parlamentare në korrik ose shtator?

Zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi më së afërmi mund të mbahen në gjysmën e dytë të korrikut dhe më së voni në fillim të shtatorit, shkruan Vijesti.

Përveç zgjedhjeve parlamentare, të njëjtën ditë do të mbahen edhe zgjedhjet lokale në disa komuna./Malësia.ME/

Shperndaje