Genc Prelvukaj: Ju rekomandoj ta vizitoni Trieshin

Reperi i njohur Genc Prelvukaj ka vizituar Trieshin dhe ka rekomandua që të vizitohet.

Ky eshte Trieshi. Nje krahine dhe bashkesi fisnore unike me shume histori brenda. Njerez patriote, kulture te rralle dhe mikepritje te jashtzakonshme. Ne burimet historike permendet shume heret, shfaqet shume here perkrah Kuçit e Kelmendit ne beteja pergjate shume shekujve dhe ka nje pasuri te madhe te trasheguar ne rrafshin e kujtimeve popullore dhe etnografise. Aty kthehesh ne kohe dhe kupton sa e pasur eshte historia e shqiptareve. Per turiste natyra eshte e jashtzakonshme. Ju rekomandoj ta vizitoni Trieshin qe eshte pak minuta nga Tuzi.

Shperndaje