Universiteti i Prishtinës, konkursi për pranimin e studentëve 2016/2017, ja kuotat për shqiptarët në Mal të Zi

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi njofton të gjithë të interesuarit se Universiteti “Hasan Prishtina” në Kosovë, ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve në vitin akademik 216/2017.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni detajet dhe kuotat edhe për studentët shqiptarë nga Mali i Zi.

KONKURSI

Shperndaje