Mbajtja e zgjedhjeve varet nga kulmi i epidemisë

Për dhjetë ditë, do të dihet a duhet të shtyhen zgjedhjet, sepse deri atëherë do të dihet kulmi i epidemisë, pas së cilës fillon rënia graduale e të infektuarve.

Ndërkohë, përfaqësuesit e Trupit Koordinues Nacional, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve dhe katër OJQ do të punojnë për përcaktimin e rregullave për zhvillimin e sigurt të fushatës zgjedhore, pavarësisht nëse do të ketë zgjedhje apo jo, shkruan Vijesti./Malësia.ME/

Shperndaje