PDS prezenton listën e kandidateve për deputet

Partisë demokratike e socialistëve (DPS) ka parezenuar listën e kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e tetorit. Lista udhëheqet nga Kryeministri dhe Kryetari i DPS, Milo Gjukanoviq ndërsa në listë janë edhe dy kandidatë të Partisë Liberale.

Në këtë listë gjenden dy kandidatë nga Malësia, në vendin e 21 është deputeti i deritashëm ,Halil Dukoviq dhe  në vendin e 60 Valentino Camaj . Nga Ulqini në listë janë, deputeti i deritashëm, Luigj Shkrela i cili gjindet në vendin e 30 dhe Sead Osmanoviq në vendin e 73./Malësia.ME/

Lista kandidata DPS-a (foto: rtcg.me)

Shperndaje