Regjistrimi i popullsisë deri në fund të vitit?

Projektligji për regjistrimin e popullsisë së shpejti do të jetë para Qeverisë së Malit të Zi, dhe pastaj para Parlamentit, raportoi Vijesti.

Tani synimi i Qeverisë është i qartë, që regjistrimi të mbahet deri në fund të vitit 2021, por nuk specifikohet saktësisht kur.

Në këtë Projektligj, në të cilin kishte qasje Televizioni Vijesti, nuk thuhet se në cilën periudhë do të bëhet regjistrimi, por këtë do ta përcaktojë Qeveria.

Projektligji vjen pas kërcenimit nga Fronti Demokratik (DF), që regjistrimi do mbahet këtë vit, ose nuk do të ketë Qeveri./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!