Gjeloshaj: Subjektet shqiptare, OJQ-të dhe intelektualët duhet të bashkohën për zgjedhjet lokale që pasojnë (Video)

Kryetari i ri i Alternativës Shqiptare, Z.Nikë Gjeloshaj në një intervistë dhënë RTMZ, emisionit Mozaiku në gjuhën shqipe, flet për vizionin e ASH, përgatitjet për zgjedhjet e ardhshme lokale, raportet ndërmjet subjkteve nacionale, si dhe për pozitën e shqiptarëve në Mal të Zi.

Për më shumë ndiqni intervistën e plotë!

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!