Gjeloshaj priti ambasadorin e Palestinës

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, së bashku me nënkryetarët Ivan Ivanaj dhe Haris Ramoviq, kanë pritur sot në takim ambasadoirin e Palestinës në Mal të Zi z.Rabii Alhantouli.

Gjatë këtij takimi, kryetari i komunës falenderoi ambasadorin për vizitën e tij si dhe këmbyen ide të ndryshme për bashkëpunim.

Ambasadori Alhatouli, po ashtu, ka përgëzuar pushtetin e sapozgjedhur në Komunën e Tuzit, dhe ka ururar sukses në punë me shpresë për bashkëpunim në të mirë të vendit, njoftojnë nga Komuna e Tuzit.

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!