Ansambli “Shota” në Krajë

Gjatë ditës së sotme Ansambli “Shota” nga Kosova është prezantuar përpara banorëve të Krajës. Përveç këngëve dhe valleve,siç njofton Tv Teuta pjestarët e këtij ansambli kanë vizituar ambijentet e shkollës fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu”, nga ku kanë dalur të kënaqur me nivelin e arsimit shqip në këtë zonë si dhe me mikëpritjen e vendasve.

Dtejtori i Ansamblt “Shota” Shauqet Gjocaj,tregon për Tv Teuta që kjo vizitë është bërë në shenjë mirënjohjeje dhe respekti ndaj banorëve të Krajës të cilët nuk e kanë lëshuar vendin e tyre.

Shperndaje