Nënshkruhet kontarata: Akua Parku në Ulqin deri në fillim të sezonit

Komuna e Ulqinit dhe kompania turke Polin, nënshkruan sot kontratën për qiramarrjen e tokës me qëllim ndërtimin e akua parkut.

Ky i nvestim, do të kap vlerën e rreth 7 milionë eurove dhe do të përbëjnë një ofertë të re në tregun turistik të Ulqinit. Siç u tha në takim, pajisjet veç janë nisur për në Mal të Zi dhe pritet që ky park ujor të jetë gati për sezonin turistik.

Vlera e qiradhënies së tokës është rreth 46.000 euro në vit për periudhë 30 vjeçare.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!