Gegaj mohon deklaratën e FD se shqiptarët treguan papërgjegjësi gjatë pandemisë COVID-19

Nënkryetari KK të PDS-së Tuz, Nikollë Gegaj mohojë deklaratën e Frontit Demokratikë se shqiptarët kanë treguar papërgjegjësi në rastin e pandemisë të virusitkorona, dhe se gjatë masave të Tupit Kordinues Nacional janë organizuar hatre.

Ne fuqimisht dhe pa dilemë i kundërvihemi kujtdo që shkel urdhërat e (TKN) NKT.

Ne jemi këtu për të përmbushur misionin tonë, si qytetarë shembullorë të këtij vendi, për të krijuar, mbi të gjitha, kushte për parandalimin e infeksionit. Të gjithë e dimë se nuk ka kombë, fe, kulturë dhe përkatësi politike për Covid-19, “tha Nikolla Gegaj në një prononcim për Pobjeda.

Gegaj shprehet se të gjithë njerëzit, potencialisht, mund të infektohen.

“Kushdo që mendon ndryshe e bën të qartë se ai i intereson shëndeti dhe jeta e qytetarëve tanë.

Sot është një luftë për jetën, sot kërkohet që të gjithë të jemi një, sot kërkohet që të japim mbështetje të pakufizuar për KKN (NKT) dhe për të gjitha organet dhe institucionet që kryejnë urdhërat dhe janë në rrezik më të madh.

Të gjithë duhet të jenë të vetëdijshëm për faktin se në multikulturalizëm, dhe jo në urrejtja, bazohet demokracia dhe afirmohet parimi i dinjitetit njerëzor. Mohimi i asaj të drejte ose mohimi i diversitetit do të na bënte ne, anëtarët e popujve të pakicave, më pak të vlefshme, “tha Gegaj./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!