Gjeloshaj: Nga komuna e Tuzit, nesër edhe një pako për të gjitha familjet në Malësi

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj në TV Boin deklaroi se komuna e Tuzit nesër në prag të fesëtës së Pashkëve do tu ndajë edhe nga një pako të gjitha familjeve.

Siç tha, pakoja këtë herë do të jetë me ambëlsira, pemë, qumësht dhe do tu shpërndahet të githa familjeve në Malësi.

Shperndaje