Arben Gjurashaj shqiptari i vetëm në MZ që ushtron Paraglajding (Video)

Paraglajding është sport ajror i njohur që 15 vite, hyn në kategorin e sportëve rekreative, garuese dhe ekstreme, ky sport kërkon shum disciplin trajnim dhe paisje të duhura ushtrohet nga ata që duan të mposhtin frigen dhe të përjetojnë adrenalinën. Arben Gjurashaj nga Malësia është shqiptari i vetëm në Mal të Zi që merret me këtë sport.

Për më shum ndiqni kronikën e përgaditur nga emisioni shqip në RTCG.

Shperndaje