Promovohet libri “Humbja” i autorit Mark Pashku Lucgjonaj

Mbrëm në QKI “Malësia” në Tuz u promovua romani “Humbja” i autorit malësor Mark Pashku Lucgjonaj.

Ky roman u vlerësua me çmimin “Rexhai Surroi” për vitin 2021 si romani më i mirë.

Në emër të organizatorit, të pranishmit i përshendeti z. Vasel Berishaj, Drejtor i Qendrës Kulturore Informative Malesia.

Për librin folën: Flaka Surroi, drejtoreshë e Shtëpisë botuese Koha, Denion Ndrenika, gazetar dhe publicist nga Tirana dhe Nikollë Camaj, profesor i letërsisë dhe gjuhës shqipe, si dhe vetë autori z. Mark Lucgjonaj, e gjithë kjo nën moderimin e regjisorit Idriz Gjokaj.

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Shperndaje