CANU: Veprimi i Gjeloshaj njoftim i mundshëm për hapjen e çështjeve më të mëdha

Kryesia e Akademisë Malazeze të Shkencave dhe Arteve (CANU) ka reaguar pas veprimit të djeshën të deputetit të Alternativës Shqiptare z. Nik Gjeloshaj i cili në koridorin e Paralmentit të Malit të Zi ka ricikluar disa faqe të Fjalorit të botuar nga kjo Akademi. Ai tha se këtë e bëri në emër të të gjithë shqiptarëve, sepse … Vazhdoni me leximin e CANU: Veprimi i Gjeloshaj njoftim i mundshëm për hapjen e çështjeve më të mëdha